FUNCIONS:
Mantenir un sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària ja implantat.
Supervisar el compliment de les normes vigents.
Analitzar la qualitat de les matèries primeres (additius), material d'envasat i dels productes acabats.
Realitzar homologacions tant de clients com de proveïdors. · Identificar deficiències i anomalies i posar en marxa accions correctores.
Atendre reclamacions, devolucions o peticions dels clients relacionades amb la qualitat dels productes.
Recollir dades, elaborar informes i reportar a la direcció sobre les necessitats detectades i proposades per millorar la qualitat i la productivitat, i fer-ne seguiment.
Dirigir les auditories internes i coordinar les auditories externes amb les entitats de certificació.
Liderar nous reptes de qualitat que ens puguin anar sortint, p.ex. ISO 14001.
ES REQUEREIX:
• Preferentment, formació universitària en biologia, ciència i tecnologia dels aliments, veterinària, química, nutrició o similar.
• Experiència mínima de 2 anys en un lloc de feina similar.
• Molt valorable coneixements del sector de la indústria alimentària, en algun dels estàndards de seguretat alimentària i en gestió de sistemes ISO.
• Bon domini d'anglès.
COMPETÈNCIES TRANSVERSALS:
Autocontrol
Compromís
Comunicació
Iniciativa
Pensament analític
Planificació i organització
Treball en equip
S'OFEREIX:
- Contracte labora indefinit, de jornada completa.
- Retribució econòmica a convenir.