Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el jueves, 11 de abril de 2019
Descripció
Es cerca un/a cap de cuina per al Vilar Rural ubicat a la Terra Alta (Arnes), per planificar, organitzar i supervisar el subministrament, la preparació i la manera de cuinar els aliments i la confecció dels diferents plats que s'elaboren a la cuina de l'Hotel. Dirigirà i coordinarà la feina del personal de cuina per tal que sigui eficient.
Vacants
1
Tasques
- Elaborar menús i roda de bufet considerant la qualitat i la quantitat dels aliments.
- Considerar el valor gastronòmic i el cost del menú.
- Realitzar escandalls determinant les quantitats de matèies primeres, el seu preu i el cost final de cada ració.
- Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la feina.
- Realitzar encàrrecs d'habituallament per a la cuina i control de la qualitat i quantitat.
- Formar al personal de cuina.
- Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
- Ensenyar les normes de seguretat i higiene laboral i vetllar pel seu compliment
S'ofereix
- Contracte estable
- Salari segons conveni, a acordar a l'entrevista
- Allotjament i dietes
Requisits:
- Grau Mitjà en Restauració
- Valorable coneixements en 5a gamma
- Permís ce conduir B
INCORPORACIÓ IMMEDIATA
Localitat, Província
ARNES, Tarragona
Nivell Formatiu i Acadèmic mínim
Cicle de grau superior o FP II
Permisos de Conduir
No es requereix cap permís.
Vehicle propi
No es requereix vehicle propi.
Idiomes
No es requereix cap idioma específic.
Ocupacions
No es requereix cap ocupació específica.
Àmbits de selecció de candidats/es
Local
Durada contracte
Més de 3 mesos i fins a 1 any
Tipus de Jornada
Altres